Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στις 24 μαθαίνει αντίπαλο

Στις 24 μαθαίνει αντίπαλο

kypelo-agianapa7


Για τις 24 Μαρτίου όρισε η ΚΟΠ την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, εκεί όπου πέρασαν η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ΑΕΛ, το Αποέλ και η ΑΕΚ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ στις 12:00 και θα μάθουμε τα ζευγάρια που θα κοντραριστούν για τις δύο θέσεις στον τελικό.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων είναι 8, 22 και 29 Απριλίου 2015, με τον τελικό της διοργάνωσης να είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.

Οι πιθανότητες να μην είναι κλειστή η βόρεια στον αγώνα Κυπέλλου:

Βλέποντας τις ημερομηνίες για τους αγώνες των ημιτελικών συμπεραίνουμε πως σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ κληρωθεί με μια εκ των ΑΕΚ ή ΑΕΛ και τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας, τότε ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ θα διεξαχθεί στις 22 ή 29 Απριλίου. Εάν το Αποέλ κληρωθεί επίσης εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα και βγει πρώτο από την κληρωτίδα με αντίπαλο μια εκ των ΑΕΛ ή ΑΕΚ τότε θα αγωνιστεί αυτό στις 22 και εμείς στις 29. Σε τέτοια περίπτωση θα προηγηθούν δύο εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος για την ομάδα μας, με Απόλλωνα στις 18 και ΑΕΚ στις 25 και θα εκτίσει εκεί την ποινή των δύο αγώνων με κλειστό το βόρειο πέταλο η ΟΜΟΝΟΙΑ.