Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμείς έχουμε να αποδείξουμε!

Εμείς έχουμε να αποδείξουμε!

kaz-derby-apoel-366


Στην προσπάθεια του να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές του, ο προπονητής του Αποέλ Θόρστεν Φινκ είπε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση πως “το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να αποδείξουμε κάποια πράγματα, σε σχέση με την προηγούμενη φορά”. Προφανώς εννοούσε, πως η κακή εμφάνιση της ομάδας του, είχε σαν αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να τους παίξει σαν τη γάτα με το ποντίκι, και όχι η απόδοση της δικής μας ομάδας.

Αν είναι μια ομάδα που έχει πράγματα να αποδείξει αύριο αυτή είναι η δική μας! Έχει να αποδείξει πόσο πολύ αδίκησε τον εαυτό της στο προηγούμενο αιώνιο ντέρμπι, αφού αντί 4-1 το παιχνίδι τελείωσε 1-1! Έχει να αποδείξει πως τον αδίκησε εκ νέου την περασμένη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ. Και έχει να αποδείξει πως υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι αυτές που ζούμε στο κυπριακό ποδόσφαιρο των καταγγελιών Παναγή και των κουκουλωμάτων, θα χτυπούσε πρωτάθλημα όχι τρίτη θέση.

Τα κίνητρα είναι παντού. Μπροστά μας έχουμε ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ. Η μάχη της κερκίδας θα κερδηθεί, το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδηθεί και αυτή στο γήπεδο! Το τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ έχει δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Αυτή τη βδομάδα πρέπει να το λέει και το αποτέλεσμα. Η νίκη εξαρτάται από τη δική μας απόδοση.