Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στον άξονα γίνεται παιχνίδι

Στον άξονα γίνεται παιχνίδι

pod-apoel-derby108-oikonomidis


Το λένε όλοι οι ειδικοί, το αποδεικνύει και η εικόνα στο γήπεδο. Ο πιο νευραλγικός χώρος στο ποδόσφαιρο, είναι η μεσαία γραμμή, ο άξονας. Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατούσε να βρει ρυθμό όταν έπρεπε να επιτεθεί και να γίνει δημιουργική, μέχρι το ανέβασμα και την είσοδο των Οικονομίδη και Φυλακτού. Η είσοδος του Λεάντρο στο χώρο ήταν επίσης ευεργετική, αφού ο Βραζιλιάνος ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

Ο άξονας αναμένεται να κάνει τη διαφορά και στο αυριανό ντέρμπι. Ο αιώνιος περηφανεύεται εδώ και καιρό για την μεσαία γραμμή του, που αποτελούμενη από τους Μοράις, Λάνιγκ και πιο πριν Βινίσιους, αποτελεί τη μεγάλη του δύναμη. Όντως είναι ικανοί ποδοσφαιριστές, που με την προστασία που τους παρέχεται από τους διαιτητές (ειδικά ο Μοράις για να πάρει κάρτα πρέπει ο άλλος να είναι αιμόφυρτος) κάνουν τη διαφορά. Πλέον όμως, έχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ ισχύ στον άξονα. Με μπροστάρη τον Οικονομίδη και τους άλλους δυο να ακολουθούν, κατάφερε να γίνει και αυτή ισχυρή στα χαφ, κάτι που απελευθερώνει τον Ασσίς και του επιτρέπει να κάνει το παιχνίδι του.

Αύριο η μεσαία γραμμή, πρέπει να δουλέψει σαν ελβετικό ρολόι. Βασισμένη σε αυτήν, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε το Αποέλ στο τέρμα του στο προηγούμενο ματς και πρέπει να το ξανακάνει. Απαιτείται μπόλικη ενέργεια, πάθος και συνεχές τρέξιμο για να κερδηθεί η μάχη. Πλέον ο κόουτς έχει και το Φυλακτού αν κάτι δεν του αρέσει, αλλά και τους Ρόντρι-Γκουλόν έτοιμους να βοηθήσουν.