Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να πάρει αυτό που της αξίζει

Να πάρει αυτό που της αξίζει

kaz-derby-apoel-323


Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν τουλάχιστον ισάξια του αιωνίου. Κατακρίβιαν είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και πέναλτι που δεν της δόθηκε, αλλά στο τέλος έχασε με 1-0. Στο δεύτερο γύρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ για 60 λεπτά ισοπέδωσε το Αποέλ, κατάφερε όμως να πάρει μόνο τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Γενικότερα, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα, δεν πήρε φέτος αυτό που άξιζε στα αιώνια ντέρμπι. Κάτι που ισχύει και για τα δυο τελευταία αιώνια πέρσι.

Έχουμε την άποψη ότι λόγω των προβλημάτων μας, αλλά και ότι διανύουν τη καλύτερη πενταετία της ιστορίας τους, τους σεβόμαστε κάπως υπερβολικά. Δεν λέμε, καλό είναι να αναγνωρίζει την (ποδοσφαιρική) αξία αυτού που αντιμετωπίζεις, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον αιώνιο και το έχει ήδη αποδείξει στον εαυτό της! Δεν χρειάζεται λοιπόν να φοβηθεί το παιχνίδι, να το προσεγγίσει με προσοχή αλλά και απόλυτη αυτοπεποίθηση. Να μπει σαν καλύτερη ομάδα και να πάρει αυτό που αξίζει.

Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει επιτρέψει σε αυτόν το νόμο που ισχύει σε εξαιρετικές περιπτώσεις, να γίνει κανόνας. Πρέπει σήμερα να μπει στο παιχνίδι γνωρίζοντας πως αν παίξει στο 100%, από την ίδια εξαρτάται. Μπορεί να πιέσει τον αντίπαλο, μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα της και να το πάρει.