Home ΚΥΠΡΟΣ Ένοχος αλλά ατιμώρητος…

Ένοχος αλλά ατιμώρητος…

police-cyprus-cordon


Ασκήθηκε υπέρμετρη βία, με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του οπαδός του Απόλλωνα στον αγώνα της ομάδας του με τη Λέγκια, όμως είναι αδύνατο να βρεθεί ο αστυνομικός. Αυτό μας λέει ουσιαστικά η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων της αστυνομίας για την υπόθεση που προαναφέραμε. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Εγινε διερεύνηση και βρήκαμε ότι η Αστυνομία άσκησε υπέρμετρη βία, ειδικά τα μέλη της ΜΜΑΔ, όμως ένεκα του ότι τα μέλη αυτά φορούν τα κράνη και δεν έχουν τα διακριτικά, δεν μπορεί η Αρχή να καταλήξει στο πρόσωπο το οποίο ήταν εκείνο που είχε χρησιμοποιήσει το γκλοπ για να χτυπήσει, με αποτέλεσμα η διερεύνηση να μείνει ημιτελής».

Με άλλα λόγια ο ένοχος μένει ατιμώρητος και μάλιστα με φτηνές δικαιολογίες. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, με τις δυο προηγούμενες καταγγελίες να έχουν γίνει από οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τη δεύτερη μάλιστα από κοπέλα. Πρέπει κάποια στιγμή οι ιθύνοντες της αστυνομίας να αντιληφθούν πως τέτοια πράγματα μεγαλώνουν το χάσμα τους με τους οπαδούς και ταυτόχρονα μειώνουν στα μάτια του απλού κόσμου το κύρος, την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία της αστυνομίας.