Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Του πήρε τον αέρα, να του πάρει και τα αποτελέσματα

Του πήρε τον αέρα, να του πάρει και τα αποτελέσματα

kaiafas-fink


Δίκαιο χαρακτήρισαν οι δυο τεχνικοί το τελικό αποτέλεσμα βάση ευκαιριών. Η αλήθεια όμως είναι πως βάση της εικόνας του παιχνιδιού, η ομάδα που άξιζε να πάρει τη νίκη ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν πιο διαβασμένη στο γήπεδο, είχε μεγαλύτερα καλά διαστήματα, πήρε το παιχνίδι στο ρυθμό που εκείνη ήθελε. Πλήρωσε εν τέλη το εύκολο γκολ που έδωσε ξανά και πέταξε δυο βαθμούς μένοντας στην ισοπαλία.

Τα πιο πάνω, επιβεβαίωνε και η γλώσσα του σώματος των Καϊάφα και Φινκ στη συνέντευξη τύπου. Ο Γερμανός ήταν εκείνος που ένιωθε πως έπρεπε να δικαιολογηθεί και ήταν μάλλον ανακουφισμένος που δεν έχασε. Ο Καϊάφας ήταν εμφανώς εκνευρισμένος που η ομάδα του επέβαλε πλήρως το παιχνίδι της και πήρε λιγότερα από εκείνα που δικαιούταν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ικανοποιείται, ούτε πανηγυρίζει ισοπαλίες, ειδικά όταν έχει τα ματς στα μέτρα της και ο πρώτος που το ξέρει είναι ο κόουτς που βρίσκεται τα τελευταία 25 χρόνια στο σωματείο.

Ο Καϊάφας πάντως, φαίνεται να έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του Φινκ. Τον αιφνιδίασε βάζοντας το Λεάντρο αριστερό μπακ και το Μαργκάσα στα χαφ για να κερδίσει σε ενέργεια. Ήξερε πολύ καλά πως ο Γερμανός εναλλάσσει τις πιέσεις σε διάφορα χρονικά σημεία και χώρους του γηπέδου και με εσωτερικές κινήσεις το αντιμετώπισε με άνεση. Και στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε ο ίδιος πιέσεις ώστε να κλείσει από το 60 και μετά τον αντίπαλο.

Το ζητούμενο βέβαια δεν το πήραμε, ήταν η νίκη. Είναι φανερό πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, είναι φανερό επίσης όμως πως ψάχνουμε εκείνο το κάτι παραπάνω. Εκείνο που θα βοηθήσει τον Καϊάφα εκτός από τον αέρα, να πάρει από τον Φινκ και το κάθε Φινκ και τα αποτελέσματα. Για την ώρα πάντως, ας διορθώσουμε το γεγονός πως δίνουμε εύκολα γκολ. Δεύτερη αγωνιστική που μας στοιχίζουν.