Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κρατάει τα θετικά και προχωράει

Κρατάει τα θετικά και προχωράει

pod-derby-apoel-14-3-103


Δεύτερο συνεχόμενο αιώνιο ντέρμπι που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίρνει αυτό που αξίζει. Η ομάδα του Καϊάφα δικαιούται να νιώθει πικραμένη από το τελικό αποτέλεσμα, τόσο λόγω της συνολικής εικόνας του αγώνα, αλλά και γιατί είχε το δοκάρι με το Σκέμπρι στο 90+2. Η φάση αυτή, ήταν το αποκορύφωμα της ατυχίας για την ομάδα μας στα δυο παιχνίδια με το Αποέλ. Πολυτέλεια όμως να τα βάζουμε με τη τύχη μας, ή να σταματήσουμε, δεν υπάρχει καμία!

Η συνέχεια είναι καυτή και τα ντέρμπι διαδέχονται το ένα το άλλο. Ήδη κοιτάμε το Παπαδόπουλος και την Ανόρθωση και σε αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε. Η μεγάλη Κυρία της Αμμοχώστου έχασε με τα χέρια κατεβασμένα από το Αποέλ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αντέδρασε όμως και επεκράτησε του Ερμή το Σάββατο. Η καλή ΟΜΟΝΟΙΑ θα φύγει θριαμβεύτρια από το Παπαδόπουλος πολύ απλά γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Η κακή, θα έχει προβλήματα.

Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε λοιπόν. Καλύτερη ομάδα από μας δεν υπάρχει στο πρωτάθλημα. Φτάνει να φοράμε το καλό μας κοστούμι σε κάθε παιχνίδι και να περιορίσουμε τα λάθη μας, γιατί παίζουν κι αυτά το ρόλο τους. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, το ηθικό καλό. Καιρός για νίκη για να πλησιάσουμε στο ταβάνι που έχουμε θέσει.