Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδιανόητο ότι είμαστε 5οι

Αδιανόητο ότι είμαστε 5οι

pod-derby-apoel-14-3-106


Το είπε χθες ο Κώστας Καϊάφας στη συνέντευξη τύπου, το σκέφτεται και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ: είναι αδιανόητο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 5η θέση. Δεν υπάρχει ούτε και μία ομάδα στην Κύπρο που να μπορεί να ισχυριστεί πως παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από την ομάδα μας. Ακόμα και αυτές που κατάφεραν να μας κερδίσουν μες το 2015 (ΑΕΚ, Απόλλωνας) για να το καταφέρουν φρόντισαν για ένα 45λεπτο να μην παίζεται μπάλα, αλλά να παρακολουθούμε συνεχείς διακοπές.

Για να είναι πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ 5η, έπαιξαν αρκετά το ρόλο τους. Καταρχάς το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κέρδισε δυο παιχνίδια 100% δικά της κόντρα στο Αποέλ. Από κει και πέρα το ότι στη κανονική διάρκεια απολέσαμε βαθμούς σε ματς που έπρεπε να καθαρίσουμε εύκολα ή δύσκολα. Και τέλος γιατί στα 3 από τα τελευταία 5 παιχνίδια (Απόλλωνας, Αποέλ, ΑΕΚ)μ η διαιτησία έκανε σοβαρά λάθη που καθόρισαν σε κάποιο βαθμό τα αποτελέσματα. Αφήνουμε πίσω τα όποια λάθη στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Υπάρχει πάντως μπόλικο δρόμος και χρόνος να διορθώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα κακώς έχοντα. Αρχίζοντας από το ματς με την Ανόρθωση, πρέπει να επιστρέψει στις νίκες. Το να μιλάμε για τις πρώτες δυο θέσεις είναι άσκοπο από τη στιγμή που οι αποστάσεις είναι τόσο μεγάλες και δεν εξαρτάται από εμάς. Η τρίτη θέση όμως και η κατάκτηση του κυπέλλου, είναι στόχοι αδιαπραγμάτευτοι που πρέπει να κατακτηθούν. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, είναι το λιγότερο που πρέπει να ζητάμε από τον εαυτό μας.