Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το μυαλό ήδη στην Ανόρθωση

Το μυαλό ήδη στην Ανόρθωση

kaz-kosmos-apoel257


Τους πατήσαμε, δεν τους κερδίσαμε, μείναμε στην ισοπαλία και άλλο ένα αιώνιο ντέρμπι πέρασε στην ιστορία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να σπαταλήσει ούτε άλλη μια σκέψη στο αιώνιο ντέρμπι αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν και είναι καυτές. Ο επόμενος αντίπαλος, μας έχει προσπεράσει την τελευταία αγωνιστική και η τάξη πρέπει να αποκατασταθεί. Βλέπουμε ήδη την Ανόρθωση!

Μια Ανόρθωση της οποίας τα χαρακτηριστικά μοιάζουν αρκετά με τα δικά μας. Καλή ομάδα, με ελπίδα για το μέλλον λόγω παρουσίας φρέσκων προσώπων, αλλά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της (αν και η δική μας ομάδα μες το 2015 είναι σταθερά καλή). Χαρακτηριστικό είναι πως έχασε δυο φορές με κατεβασμένα χέρια από το Αποέλ και στη συνέχεια απάντησε με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη επί του Ερμή. Έχει τα καλά της, έχει και τα μειονεκτήματα της η Ανόρθωση και αυτά πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα. Ακόμα και στο παιχνίδι του Παπαδόπουλος που χάσαμε, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα είχε ελέγξει με άνεση το πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να έρθει μπλακ άουτ και τραγικά λάθη για να γυρίσει το ματς. Πάμε στο Παπαδόπουλος για να το κάνουμε ξανά εξοχικό, έχοντας κατά νου πως εμείς θα ορίσουμε το νικητή!