Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση στην πράσινη Λεμεσό

Συγκέντρωση στην πράσινη Λεμεσό

sygkentrosi-parnasso11


Συνέχεια στις ανοιχτές συγκεντρώσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ και σειρά έχει τώρα η πράσινη Λεμεσός. Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και το παρών τους θα από πλευράς ποδοσφαιριστών θα δώσουν οι Ασίς, Φυλακού, Ρούμπιο και Γκαρσία. Το ενημερωτικό δελτίο:

Ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015, στο οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ομάδας μας στη Λεμεσό (Πρόοδος Αγίας Σοφίας), στα πλαίσια της εκστρατείας για οικονομική ανάκαμψη του Σωματείου μας.

Από τις 17:00 στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, όπως και συνεργείο με επίσημα προϊόντα της Green Boutique, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί και δημοπρασία.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η ανοικτή συγκέντρωση, στην παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, οι οποίοι θα συνομιλήσουν με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων.

Επίσης, το παρών τους θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Νούνο Ασίς, Άλεξ Ρούμπιο, Γεράσιμος Φυλακτού και Ρομπέρτο Γκαρσία, οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.