Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η συνύπαρξη των όπλων

Η συνύπαρξη των όπλων

kaz-kosmos-apoel311


O Μίκαελ Ποτέ επέστρεψε, ο Αντρέ Σκέμπρι μπήκε εντεκάδα αποφασισμένος να μην βγει ξανά! Την περασμένη εβδομάδα μιλούσαμε για αναστάτωση στην αντίπαλη περιοχή, πλέον ο Καϊάφας μπορεί να αισιοδοξεί πως θα δημιουργεί πανικό και λιποθυμίες! Αρκεί βέβαια να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για να συνυπάρξουν αρμονικά οι δυο μεγάλοι σκόρερς στην εντεκάδα. Γιατί συνήθως τέτοιοι παίκτες θέλουν και “τάισμα” από τους υπόλοιπους.

Η τελευταία φάση του αιώνιου ντέρμπι πάντως με τον Ποτέ να σεντράρει και το Σκέμπρι να εκτελεί, δείχνει πως η χημεία μπορεί να βρεθεί. Το πιθανότερο βέβαια είναι το σενάριο να τους φέρει σε αντίθετους ρόλους, αφού οι πιθανότητες να εκτοπιστεί ο Μίκα από τη κορυφή της επίθεσης είναι από ελάχιστες μέχρι μηδαμινές. Λόγω Νούνο Ασσίς και καυτής συνέχειας, απομακρυσμένο είναι και το σενάριο του 4-4-2. ΤΟ πιθανότερο λοιπόν είναι ο Σκέμπρι να αγωνίζεται στο φτερό, όπως ακριβώς ξεκίνησε προχθές και σκόραρε.

Οι οδηγίες βέβαια στο Μαλτέζο, θα είναι αρκετά διαφορετικές από ότι σε ένα άλλο ακραίο. Θα πατά διαρκώς κουτί όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ επιτίθεται από απέναντι, θα συγκλίνει όταν έχει τη μπάλα στα πόδια. Ο Μίκαελ θα έχει όπως πάντα το ρόλο να δημιουργήσει χώρο για τον εαυτό του και τους υπόλοιπους και όταν παίρνει μπάλα, να την καρφώνει στο αντίπαλο πλεκτό. Θα βρεθεί η χημεία…