Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Οι αριθμοί των πράσινων στο παρκέ

Οι αριθμοί των πράσινων στο παρκέ

Basket-VsETHA (28)


Μπορεί η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ να μην πέτυχε σπουδαία πράγματα στο Πρωτάθλημα, έχοντας πολλές ήττες και μόλις μια νίκη. Σε ατομικό επίπεδο όμως κάποιοι καλαθοσφαιριστές της ξεχώρισαν, κάτι που βλέπουμε στα στατιστικά στοιχεία μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Τζον Μπρίτον για παράδειγμα ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 288, ισοβαθμώντας με τον Τάιρικ Ντάιρεν, ενώ ο ίδιος παίκτης βρίσκεται στη 2η θέση όσον αφορά το μέσο όρο των πόντων που πέτυχε ανά αγώνα, με 18,0.

Όσον αφορά τους Κύπριους με τους περισσότερους πόντους, ο Κώστας Παπακώστας βρίσκεται στη δεκάδα, με 66 πόντους. Στην 3η θέση στο ποσοστό ευστοχίας στις βολές είναι ο Ντάντε Γουίλιαμς με 43 στις 51, ποστοστό 84,3%, ενώ ο Άντουαν Γουίλκερσον έχει 58,5%(48/82) στο ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα.

Ψηλά στον πίνακα με τα αμυντικά(3ος) και επιθετικά(2ος) ριμπάουντ βρίσκεται ο Τζον Μπρίτον με 106 και 57 αντίστοιχα. Με 76 αμυντικά ριμπάουντ βρίσκουμε στην 9η θέση τον Άντουαν Γουίλκερσον, ενώ Γουίλιαμ Οχουαρέτζ με 33 και Ρομάν Γκριγκόρεφ με 32 είναι στην 9η και 10 θέση αντίστοιχα στο επιθετικά ριμπάουντ.

Με 24 κλεψίματα βρίσκεται στην 7η θέση του σχετικού πίνακα ο Ντάντε Γουίλιαμς, ενώ ο Άντουαν Γουίλκερσον συμπληρώνει τη δεκάδα στα κοψίματα, με 8 συνολικά. Όσον αφορά τα λάθη τώρα, βλέπουμε ότι ο Ντάντε Γουίλιαμς βρίσκεται ψηλά στη λίστα με 56.