Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η παρουσία του και μόνο…

Η παρουσία του και μόνο…

kaz-kosmos-apoel300-pote


Στο 100% δεν ήταν το Σάββατο, αυτό είναι δεδομένο. Με το που τον είδε ο κόσμος όμως να ετοιμάζεται, χειροκρότησε, πίστεψε πως θα το πάρουμε το τρίποντο. Ταυτόχρονα ήταν έκδηλη η ανησυχία στον αντίπαλο πάγκο, αλλά και τη κερκίδα. Ο Μίκαελ Ποτέ εν τέλη δεν σκόραρε (λίγο έλειψε να φτιάξει γκολ στο Σκέμπρι), η παρουσία του και μόνο όμως ήταν και είναι ικανή να εμπνεύσει και να δώσει ένα μικρό σπρωξιματάκι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Κόντρα στην Ανόρθωση, λογικά θα ξεκινήσει, αν είναι βέβαια έτοιμος και δεν θα διακινδυνεύσει την υγεία του. Το μυαλό όλων στη Κυρία της Αμμοχώστου θα είναι φυσικά στο πώς να τον σταματήσουν, κάτι που θα δώσει σε άλλους παίκτες όπως ο Σκέμπρι, ο Ασσίς, ο Κιρμ, τον χώρο και την ευκαιρία να γίνουν πιο επικίνδυνοι. Ο Μίκαελ Ποτέ είναι ο κορυφαίος επιθετικός στο πρωτάθλημα και η επιστροφή του, αλλάζει τις ισορροπίες, αλλά και την αυτοπεποίθηση όλων. Και εμάς και των αντιπάλων.

Το μεγάλο μπαμ βέβαια θα γίνει όταν επιστρέψει στα γκολ. Όταν εξηγήσει σε όλους με τις πράξεις του πως δεν άλλαξε κάτι, είμαι ακόμα ο κίλερ Μίκα! Ο Ποτέ είναι προσωπικότητα που εμπνέει και πρέπει να αποτελέσει τη βάση στην οποία θα κτίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.