Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σεραφείμ: «Ο Κώστας Καϊάφας θα παραμείνει στο πόστο του και στη νέα...

Σεραφείμ: «Ο Κώστας Καϊάφας θα παραμείνει στο πόστο του και στη νέα σεζόν»

kaiafas_serafeim_xeirapsia1_640x


Στο αθλητικό ένθετο Goal της εφημερίδας Φιλελεύθερος μίλησε ο Δώρος Σεραφείμ, κάνοντας δηλώσεις για το οικονομικό και την εκστρατεία που γίνετε. Επίσης αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Κώστας Καϊάφας τονίζοντας ότι θα παραμείνει προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, άλλωστε διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Το να διατηρηθεί η τεχνική ηγεσία στο τιμόνι της ομάδας βοηθά στο να γίνει σωστός προγραμματισμός, αφού από εκεί ξεκινούν όλα για μια πετυχημένη χρονιά, ενώ είναι εξίσου σημαντικό να μην χαλάσει ο κορμός που έχει δημιουργηθεί.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Κώστα Καϊάφα και τον προγραμματισμό:

«Ο Κώστας Καϊάφας θα παραμείνει στο πόστο του και στη νέα σεζόν ό,τι και να γίνει. Δεν θα πάει πουθενά και το ξεκαθαρίζω αυτό.

Πάντα έχουμε υπόψη μας τον προγραμματισμό, σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία. Αρχίσαμε σιγά-σιγά να σχεδιάζουμε το μέλλον, όμως βάλαμε ήδη τις βάσεις από φέτος. Το μπάτζετ υποχρεωτικά θα είναι μειωμένο για να είμαστε πιο άνετοι με τις υποχρεώσεις μας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως σίγουρα θα φύγουν ποδοσφαιριστές από το ρόστερ.

Κοπιάσαμε πολύ για να τον δημιουργήσουμε και δεν πρόκειται να τον χαλάσουμε τόσο εύκολα. Θα γίνουν κάποιες προσθήκες για να κάνουμε την ομάδα καλύτερη, όμως όλες θα είναι εντός των οικονομικών πλαισίων του συλλόγου».