Home SPORTS NEWS Για… πάντα στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Για… πάντα στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

simeone


Η Ατλέικο Μαδρίτης… έτρεξε και έκλεισε συμφωνία με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ώστε ο Αργεντινός τεχνικός να συνεχίσει για αρκετά χρόνια ακόμη στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η αδερφή και εκπρόσωπος του 45άχρονου προπονητή. Σε μια περίοδο που ηχούν σειρήνες στα αυτιά του Ντιέγκο Σιμεόνε. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο το νέο συμβόλαιο των δυο πλευρών θα έχει ισχύ ως το 2019 και θα αποφέρει στον «Τσόλο» 8 εκ. ευρώ ετησίως.

Αυτό έγινε γνωστό μία μέρα μετά την πολύ δύσκολη πρόκριση της ισπανικής ομάδας στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ από την αδελφή κι εκπρόσωπός του Σιμεόνε, Ναταλία. «Έρχονται κάποια καλά νέα τις επόμενες ημέρες. Οι οπαδοί θα είναι πολύ χαρούμενοι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί», ήταν η δήλωσή της.

Να θυμίσουμε πως ο Σιμεόνε ξεκίνησε τη σπουδαία δουλειά του στο «Βιθέντε Καλντερόν» τον Δεκέμβριο του 2011, αντικαθιστώντας τον Γκρεγκόριο Μανθάνο. Επί των ημερών του η Ατλέτικο μεγάλωσε πολύ, έγινε σημαίνον μέγεθος στο ισπανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην τριετία που ακολούθησε την έλευσή του πανηγύρισε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ισπανίας, το Γιουρόπα Λιγκ και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ενώ πέρυσι έπαιξε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας τον τίτλο στην παράταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο «Τσόλο», μοναδικός στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τον Λουίς Αραγονιές που κατάκτησε το πρωτάθλημα ως ποδοσφαιριστής και τεχνικός του, είναι ήδη ο μακροβιότερος προπονητής της Ατλέτικο από την εποχή του Ράντομιρ Άντιτς (1995-1998), ο οποίος είχε οδηγήσει τους «ροχιμπλάνκος» στο προηγούμενο πρωτάθλημά τους, το 1996, με τον Σιμεόνε να αποτελεί βασικό στέλεχος εκείνης της ομάδας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr