Home SPORTS NEWS Ήταν καταιγιστική έβαλε μόνο ένα (video)

Ήταν καταιγιστική έβαλε μόνο ένα (video)

messi


Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε τον παλιό της εαυτό, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες (δύο δοκάρια), αλλά τελικά πήρε την πρόκριση με το …φτωχό 1-0. Έπιασε πέναλτι του Αγκουέρο ο Τερ Στέγκεν. Ήρωας ο Χαρτ, ο οποίος έκανε πολλές απίστευτες επεμβάσεις.
Άρχισε με δοκάρι συνέχισε με ποδιές, ακολούθησε το γκολ, οι ωραίοι συνδυασμοί, το θελκτικό ποδόσφαιρο και μοιραία το γκολ. Η Μπατσελόνα ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος απέναντι στη Σίτι. Δεν άφησε κάτι στη μοίρα του. Διεκδίκησε το ματς από τη αρχή και ως τεράστιο παράσημο μετά από 45 λεπτά πήρε το 1-0 αλλά και το ωραίο ποδόσφαιρο σε ένα γεμάτο πρώτο μέρος.

Μόλις στο 6′ ο Νειμάρ έστειλε το μήνυμα με σουτ στο δοκάρι. Η μπάλα κύλησε σχεδόν πάνω στη γραμμή και κατέληξε άουτ από την άλλη πλευρά του τέρματος. Στο 10′ Μέσι και Ινιέστα έκρυψαν με 1-2 την μπάλα, όμως το σουτ του Αργεντινού έδιωξε με τα πόδια ο Χαρτ. Στο 14′ αφού η Σίτι ξεπέρασε την τρικυμία της αρχής απείλησε με τον Μίλνερ, αλλά ο Άγγλος φορ δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα. Μονόλογος των μπλαουγκράνα από εκεί και μετά με δύο άστοχα φάουλ του Μέσι, το τέρμα του Ράκιτιτς απο την ασίστ του Μέσι, αλλά και δοκάρι (το δεύτερο) του Σουάρες.Η Μπαρτσελόνα θύμόταν σε μεγάλο βαθμό τον καταιγιστικό εαυτό της και έκανε (ακόμα πιο) δύσκολη τη ζωή των Άγγλων.

Η Μπαρτσελόνα κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος ή καλύτερα ανέβασε η Σίτι προκειμένου να δεικδικήσει τις ελπίδες που τις αναλογούσαν. Δεν ήταν όμως γραφτό να μπει δεύτερο γκολ. Τα άχαστα η Μπαρτσελόνα εξαιτίας της τεράστιας εμφάνισης του Χαρτ, πέναλτι αναξιοποίητο για τη Σίτι χάρις στην επέμβαση του Τερ Στένγκεν στην προσπάθεια του Αγκουέρο. Τα τετ α τετ από Σουάρες, Μέσι Νειμάρ και οι τεράστιες επεμβάσεις του Χαρτ διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο καλό της διάστημα η Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει, απέκτησε όμως το δικαίωμα από την λανθασμένη εκτίμηση του διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι σε μία πτώση του Αγουέρο στην περιοχή.

Ο Τερ Στένγκεν με επέμβαση στη δεξιά του γωνία αποκατέστησε την δικαιοσύνη στο σκορ, τουλάχιστον όσον αφορά στη δική του εστία. Διότι για την ανομβρία της Μπάρτσα αποκλειστικός υπέυθυνος ήταν ο Χαρτ. Με χάιλαιτς την σχεδόν εξ επαφής επέμβαση στο σουτ του Μέσι, αλλά και την εξουδετέρωση του πλασέ του Νεϊμάρ ο Χαρτ ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, χωρίς να σημαίνει ότι οι επιθετικοί της Μπαρτσελόνα δεν έκαναν ότι περνάει από τα πόδια τους για το δεύτερο γκολ.

Με συνολικό σκορ 3-1 η Μπαρτσελόνα μπαίνει στη κλήρωση της Παρασκευής. Ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στις αναμετρήσεις με τη Σίτι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ράκιτιτς (84′ Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κολάροβ, Φερνάντο, Γιαγιά Τουρέ (72′ Μπονί), Μίλνερ (87′ Λάμπαρντ), Νασρί (46′ Χεσούς Νάβας), Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο.

Σκόρερ: 31′ Ράκιτιτς

Γήπεδο: “Καμπ Νόου”, Βαρκελώνη

Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr