Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρέχει να προλάβει ο Ιβάν

Τρέχει να προλάβει ο Ιβάν

kaz-kosmos-doxa331-runje-runie


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Ιβάν Ρούνιε και αρχίζουν να μας ζώνουν μαύρα φίδια! Εκεί που ο Κροάτης εμφανιζόταν κάθε εβδομάδα καλύτερος και έφτιαχνε με τον Γκουλόν ένα ισχυρό αμυντικό δίδυμο, ήρθαν οι ενοχλήσεις να θέσουν τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής υπό αμφιβολία! Προφανώς ο Καϊάφας ούτε θέλει να σκέφτεται να ξηλώσει την άμυνα του.

Σήμερα αναμένεται πως ο Ιβάν θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά. Αν τα καταφέρει, πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα είναι βασικός στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Σε αντίθετη περίπτωση, οι πιθανότητες του μειώνονται, αλλά είναι ακόμα υπαρκτές. Άλλωστε είδαμε και στην περίπτωση του Ποτέ πως το ότι δεν προπονούνται κανονικά, δεν τους θέτει αυτόματα νοκ άουτ.

Αν πάντως ο κόουτς αναγκαστεί να βρει εναλλακτική, το πιθανότερο είναι να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Λομπιανίτσε και δεξί μπακ να παίξει ένας εκ των Κυριάκου και Δημητρίου. Άλλη λύση είναι να πάει πίσω ο Λεάντρο και στα χαφ να παίξει ο Φυλακτού. Σε τέτοια περίπτωση όμως, αλλάζει και την άμυνα και τη μεσαία γραμμή.