Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιος αριστερά, ποιος χαφ;

Ποιος αριστερά, ποιος χαφ;

pod-apoel-derby103-renato-margaca


Μέχρι το ματς με το Αποέλ, λέγαμε αριστερό μπακ ο Μαργκάσα, αμυντικό χαφ ο Λεάντρο. Σε εκείνο όμως το παιχνίδι, ο Κώστας Καϊάφας αιφνιδίασε και τους άλλαξε ρόλους! Αυτή την εβδομάδα τι θα παρουσιάσει ο Κώστας Καϊάφας; Και ποιοι είναι οι λόγοι που προχώρησε σε αυτή την αλλαγή;

Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, το ίδιο ισχύει και για τους δυο προαναφερθέντες. Με την χρησιμοποίηση του Μαργκάσα στα χαφ, ο κόουτς ήθελε να κερδίσει σε ενέργεια και τρεξίματα κι ας έχασε κάτι σε κράτημα μπάλας και μοίρασμα παιχνιδιού, πού είναι προσόντα του Λεάντρο. Παράλληλα με τη χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου στα αριστερά, ήθελε να εκμεταλλευτεί και την κάθετη πάσα του στον αιφνιδιασμό.

Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, ανάλογα με τις πιέσεις που εξασκούσε ο αντίπαλος και με εκείνα που είχε στο μυαλό του ο Καϊάφας, οι δυο παίκτες άλλαξαν άλλες 2 φορές θέση. Πράγμα που δείχνει πως έχουν ήδη εξοικειωθεί με αυτά που ζητάει ο κόουτς και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε θέσης. Το πώς θα τους βάλει λοιπόν την Κυριακή, εξαρτάται αποκλειστικά από τη τακτική του. Μιας και κάναμε λόγο στους δυο πάντως, να πούμε πως είναι απαραίτητοι για το ρόστερ και την επόμενη χρονιά.