Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μαζεμένα ντέρμπι στους μικρούς

Μαζεμένα ντέρμπι στους μικρούς

U15-apoel (29)


Μαζεμένα ντέρμπι αυτό το Σαββατοκύριακο στο πράσινο πρόγραμμα των ομάδων της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τρεις αγώνες απέμειναν για δύο ομάδες μας που δεν διεκδικούν τίτλο πλέον παρά μόνο τη ψηλότερη θέση που μπορούν να φτάσουν στις αγωνιστικές αυτές., Άλλες δύο πράσινες ομάδες βρίσκονται ακόμη στην αρχή, με την υπόθεση τίτλος να είναι ανοικτή και στοχεύουν στην πρωτιά.

Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 παίζει στην έδρα της και θέλει μόνο νίκη για να μείνει μόνο στην 3η θέση, αφού αντιμετωπίζει την Ανόρθωση με την οποία ισοβαθμεί. Οι πράσινοι διατηρούν και ένα σερί 15 συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα και αποτελεί μεγάλο κίνητρο. Την ίδια ημέρα οι μικροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U13 παίζουν πάλι εκτός έδρας όμως αυτό δεν τους προβληματίζει και θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους. Να παραμείνει στην κορυφή θέλει η ομάδα μας και να δείξει από νωρίς τις προθέσεις της για τον τίτλο.

Η Κυριακή περιλαμβάνει δύο αγώνες, με το σημαντικότερο αυτό στους U15, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να υποδέχεται το Αποέλ και να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι ξέρουν τον αντίπαλο αφού τον συνάντησαν δύο φορές, χωρίς να χάσου, στην προηγούμενη φάση και μόνο με τους τρεις βαθμούς θα είναι ευχαριστημένοι. Η ομάδα Νέων αγωνίζεται εκτός έδρας στο Δάλι και θέλει να συνεχίσει με νίκη, αν και δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι έμειναν στην 3η θέση όμως δεν σταματούν και σε κάθε αγώνα τα δίνουν όλα για να κερδίσουν, ενώ θέλουν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση ενόψει κυπέλλου.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας:

Σάββατο:

U17 11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση
Διαιτητής ΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ
Παρατηρητής ΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΗΣ

U13 13:00 ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΤΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΛΑΜΠΡΟΣ (ΠΑΡ/ΜΝΙ) ΛΑΜΠΡΟΥ Π.

Κυριακή:

U15 13:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποελ
Διαιτητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΤΙΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΥΡΡΑ

U21 15:00 Χαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ
Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΕΡΗ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
Παρατηρητής ΒΡΑΧΙΜΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ