Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιλογές πολλές, σενάρια εντεκάδας

Επιλογές πολλές, σενάρια εντεκάδας

kaz-kosmos-apoel256-kaiafas


Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα. Άλλοι είναι στο 100%, άλλοι λίγο πιο κάτω αλλά με τεράστια διάθεση να παίξουν, να προσφέρουν να κερδίσουν. Ποιους θα επιλέξει λοιπόν ο κόουτς; Σε ποιο σχηματισμό θα τους παρατάξει; Ήρθε η ώρα να δούμε μαζί βασικούς τους Ποτέ και Σκέμπρι; Πιο κάτω το πιθανότερο σενάριο εντεκάδας.

Από τη στιγμή που ο Ρούνιε φαίνεται να προλαβαίνει, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι στην άμυνα. Πιθανολογούμε μάλιστα ότι ο Μαργκάσα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Λεάντρο να επιστρέφει στον άξονα ο οποίος επίσης δεν θα αλλάξει. Περιμένουμε λοιπόν τριάδα Λεάντρο, Οικονομίδη, Ασσίς. Κιρμ και Σκέμπρι τα πήγαν πολύ καλά στο αιώνιο ντέρμπι και μένουν εντεκάδα. Και μένει ο σέντερ φορ.

Αν ο Ποτέ είναι έτοιμος, δεν τίθεται θέμα. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό πως κόντρα στο Αποέλ έπαιξε με ένεση και χωρίς να είναι στο 100%. Όλα θα εξαρτηθούν λοιπόν από το βαθμό ετοιμότητας του άσσου από το Μπενίν. Αν μείνει στο πάγκο, ξεκινάει τότε είτε θα ξεκινήσει ο Γκαρσία, είτε θα γίνει φορ ο Σκέμπρι, με τον Ράμος να ξεκινάει.