Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αδειάζει το «Ηλίας Πούλλος» από βδομάδας

Αδειάζει το «Ηλίας Πούλλος» από βδομάδας

proponisis-geri10


Διεθνείς υποχρεώσεις θα έχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ερχόμενη εβδομάδα και το προπονητικό κέντρο στο Γέρι θα… αδειάσει. Τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές θα λείπουν σίγουρα, αφού Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπιανίτσε, Άντραζ Κιρμ και Λεάντρο Μαρκολίνι κλήθηκαν από τις Εθνικές της χώρας τους. Τουλάχιστον τρεις Κύπριοι θα λείπουν, με τους Παναγή, Φιλιώτη και Κονομή να έχουν πάρει κλήση στην Εθνική κάτω των 21 ετών. Ο αριθμός των Κύπριων που θα λείψουν από τις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας θα μεγαλώσει αφού στην Εθνική Ανδρών το πιο πιθανόν θα πάρουν δύο έως τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών θα γίνει την Κυριακή μετά το τέλος των αναμετρήσεων της αγωνιστικής. Στις προηγούμενες κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου βρίσκονταν δύο πράσινοι, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης και ο Χάρης Κυριάκου.

Ο Κώστας Καϊάφας θα δουλέψει με όσους μείνουν πίσω προσαρμόζοντας τις προπονήσεις με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεση του. Επίσης στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί θα πάρουν χρόνο αρκετοί παίκτες που δεν έπαιξαν αρκετά στους αγώνες πρωταθλήματος!