Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μαζί με τα παιδιά για φιλανθρωπικό σκοπό ο Οικονομίδης

Μαζί με τα παιδιά για φιλανθρωπικό σκοπό ο Οικονομίδης

pod-omo-ael314-oikonomidis


Σε φιλανθρωπική εκδήλωση ως μέλος του ΠΑΣΠ βρέθηκε ο Γιώργος Οικονομίδης, που είχε σκοπό να βοηθηθεί μαθητής  που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βοήθησε δίνοντας μια επίσημη φανέλα και μια μπάλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές για πλειστηριασμό ώστε να μαζευτούν χρήματα.

Το ενημερωτικό δελτίο του ΠΑΣΠ για την παρουσία του εκεί:

Ο ΠΑ.Σ.Π. συμμετείχε σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Β΄ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου προκειμένου να βοηθηθεί μαθητής που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμός μας βοήθησε στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, θέτοντας σε πλειστηριασμό ποδοσφαιρικές φανέλες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του Αποελ  και της Ανόρθωσης, καθώς και μια μπάλα των τριφυλλοφόρων με υπογραφές παικτών.

Με την ευκαιρία αντιπροσωπεία του ΠΑ.Σ.Π. μετέβη στο σχολείο και ενημέρωσε τους μαθητές για το ρόλο του Συνδέσμου. Έγινε, επίσης, παρουσίαση στους μαθητές (μέσω οπτικοακουστικού υλικού) με στόχο τη δημιουργία της σωστής αθλητικής παιδείας και αντιμετώπισης των αρνητικών φαινομένων στον αθλητισμό.

Την προσπάθεια του ΠΑ.Σ.Π. στο εν λόγω σχολείο ενίσχυσαν οι Γιώργος Οικονομίδης (ΟΜΟΝΟΙΑ), Νικόλας Ιωάννου (Αποελ), και Βαλεντίνος Καπαρτής (Ολυμπιακός Λευκωσίας).

oiikonompasp
Μαζί με τα παιδιά ο Οικονομίδης