Home SPORTS NEWS Νίκη η Σίτι, «γκάφα» ο διαιτητής (video)

Νίκη η Σίτι, «γκάφα» ο διαιτητής (video)

_81814315_bony-goal-getty


Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να νικήσει με 3-0 την Γουέστ Μπρομ., με τη φιλοξενούμενη να μένει με 10 παίκτες από το 2’, όταν ο διαιτητής έκανε μάλιστα… γκάφα και απέβαλλε μάλιστα λάθος παίκτη!
Οι «πολίτες» επέστρεψαν στις νίκες και μείωσαν στους τρεις βαθμούς από την κορυφή και την Τσέλσι, η οποία έχει πάντως δυο αγώνες λιγότερους… Η φιλοξενούμενη παρέμεινε στο +8 από την ζώνη υποβιβασμού.. .

Σε ότι αφορά στη φάση που σημάδεψε τον αγώνα στα πρώτα λεπτά, ο Κρεγκ Ντόσον ανέτρεψε τον Ουλφρίντ Μπονί λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Γκάρεθ ΜακΌλεϊ! Οφείλουμε να πούμε ότι και το μαρκάρισμα δεν ήταν για απευθείας αποβολή!

Στην συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και παίκτη παραπάνω, άνοιξε το σκορ στο 27’ με τον Μπονί. Ο Ιβοριανός άσος σημείωσε μάλιστα το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Στο 40’ ο Φερνάντο πέτυχεο το 2-0 ο Νταβίντ Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 77’.

Οι συνθέσεις
ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Λάμπαρντ (65′ Γιόβετιτς), Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα (81′ Μίλνερ), Αγκουέρο, Μπονί (78′ Ντζέκο).
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μάιχιλ, Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Λέσκοτ, Γκάρντνερ, Ντάρεν Φλέτσερ, Μπέρντ, Σεσενιό (90′ Μουλουμπού), Τζέιμς Μόρισον, Μπεραϊνό (86′ Ανιτσέμπε).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr