Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το θέλει, να το πάρει!

Το θέλει, να το πάρει!

pod-anorthosis10


Στο Αντώνης Παπαδόπουλος εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση (16:00, live omonoianews.com). Το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία τόσο για την ομάδα μας, όσο και για την κυρία της Αμμοχώστου αφού οι δυο ομάδες έχουν κοινό στόχο, την κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που ο τρίτος διεκδικητής της θέσης ΑΕΚ, κέρδισε χθες, το ματς αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πάει στη Λάρνακα με όλα τα όπλα της πλην του Αντώνη Γιωργαλλίδη. Στο Ηλίας Πούλλος υπάρχει αποφασιστικότητα για θετικό αποτέλεσμα που στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται μόνο σε νίκη. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Κώστα Καϊάφα απέσπασε σωρεία κολακευτικών σχολίων για τον τρόπο που αγωνίζεται, κάτι που είχε ευεργετική επίδραση στη ψυχολογία. Τώρα πρέπει αυτή να μετατραπεί σε δύναμη, πάθος και διάθεση για το διπλό.

Για παιχνίδια ζωής και θανάτου είναι πολύ γρήγορα να μιλήσουμε. Οποιοσδήποτε όμως μπορεί να αντιληφθεί τη σημασία της σημερινής κόντρας με την Ανόρθωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πολύ το ματς, πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο και να το κατακτήσει με την απόδοση της. Τις δυνατότητες τις έχει.