Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με κόσμο το αιώνιο ντέρμπι στο φούτσαλ

Με κόσμο το αιώνιο ντέρμπι στο φούτσαλ

futsal-apoel-3-21


Τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει στο αιώνιο ντέρμπι του φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού η ποινή κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα μας θα την εκτίσει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα. Η αναμέτρηση κόντρα στο Αποέλ θα διεξαχθεί στο στάδιο Ελευθερία την Πέμπτη, 26 Μαρτίου και θα αρχίσει στις 20:30, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Το τμήμα φούτσαλ επέλεξε να εφεσιβάλει την απόφαση για κεκλεισμένων και έτσι έχει το δικαίωμα παρουσίας κόσμου στο αιώνιο ντέρμπι, που αυτή τη φορά πρέπει να τελειώσει κανονικά. Όσοι Ομονοιάτες παρευρεθούν στο κλειστό πρέπει να το κάνουν σε κόσμια πλαίσια και να στηρίξουν την ομάδα μας με τραγούδι, μεταφέροντας τον παλμό στους ποδοσφαιριστές.

Πλέον το τριφύλλι βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από το Αποέλ και η νίκη στο ντέρμπι είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία για να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ καλούν τον πράσινο λαό να γεμίσει το κλειστό και να σπρώξει την ομάδα στο τρίποντο.

Την ποινή ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, η ΟΜΟΝΟΙΑ την εκτίσει στην 4η αγωνιστική όταν και υποδέχεται την Ανόρθωση, με τον αγώνα αυτό να είναι προγραμματισμένος για τις 16 Απριλίου.