Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη στο παρκέ, προσοχή στις κερκίδες

Νίκη στο παρκέ, προσοχή στις κερκίδες

futsal-apoel-3-28


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται αύριο το Αποέλ στο Ελευθερία, σε ένα ματς που θέλει τη νίκη για να προσπεράσει ξανά τον αιώνιο αντίπαλο της. Το ματς τελικά θα γίνει με κόσμο, πράγμα οπωσδήποτε θετικό. Αλλιώς παίζει η ομάδα με το ΛΑΟ στο πλευρό της, αλλιώς μόνη τη και ήταν κάτι που φάνηκε περίτρανα στο παιχνίδι κόντρα στο Παραλίμνι την περασμένη εβδομάδα.

Η ομάδα μας είναι καλύτερη από το Αποέλ και θα το αποδείξει. Θα πάρει το τρίποντο που δικαιούτω και την περασμένη φορά που αντιμετώπισε το Αποέλ, αλλά της το έκλεψαν οι δυο κύριοι με τα μαύρα που έβλεπαν όλα τα φάουλ μονόπλευρα. Οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο, γιατί είναι οι πρώτοι που ένιωσαν στο πετσί τους τον πόλεμο που δέχθηκε η ομάδα μας, κυρίως παρασκηνιακά. Ξέρουν πως είναι καλύτεροι και θα το αποδείξουν.

Κάπου εκεί μπαίνει ο ρόλος ο δικός μας. Φωνή, τραγούδι, στήριξη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μέχρι εκεί όμως. Δεν μας παίρνει να έχουμε άλλες διακοπές, δεν μας παίρνει να έχουμε άλλα πρόστιμα. Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε δυσχερή οικονομική θέση, ήδη θα παίξει ένα παιχνίδι χωρίς το κόσμο της. Δεν αντέχει άλλες οικονομικές απώλειες. Όσο κι αν μας προκαλέσουν οι αντίπαλοι παίκτες λοιπόν (που θα το κάνουν), όση προδιάθεση κι αν έχουν να τρέξουν στα αποδυτήρια για να πάρουν άλλο ένα ματς στα χαρτιά, να μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή.