Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι

Τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι

futsal-apoel-3-35


Γεμάτο γήπεδο θέλουν να δουν την Πέμπτη οι παίκτες της ομάδας φούτσαλ και ο λαός πρέπει να είναι εκεί. Δεν χωράνε δικαιολογίες, είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς, μέχρι τον επόμενο, και δεν πρέπει να λείπει κανείς που έχει τη δυνατότητα να βρεθεί για δύο ώρες στο κλειστό. Όσοι βρίσκονται μακριά και δεν θα δώσουν το παρών τους θα μπορούν να το δουν ζωντανά από τον υπολογιστή τους. Περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω:

Την υποστήριξη περίπου 1900 οπαδών της – βάση της σχετικής νομοθεσίας – θα μπορεί να έχει η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30, στο στάδιο “Ελευθερία”, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Μετά την αστυνομική σύσκεψη, έχει αποφασιστεί όπως εκδοθούν 1200 εισιτήρια για τη Νότια κερκίδα του σταδίου (Αμμόχωστος – απέναντι από την κεντρική) και 400 εισιτήρια για τη Βόρεια κερκίδα (Κερύνεια – κεντρική), ενώ οι υπόλοιπες θέσεις αντιστοιχούν σε προσκλήσεις και εισιτήρια διαρκείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα εκδοτήρια “ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel”, στην κατοχή τους έχουν και τα μέλη της επιτροπής φούτσαλ, ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ.

Καλείται ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο, καθώς θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φίλαθλο, ανεξαρτήτου ηλικίας, που δεν θα έχει στην κατοχή του εισιτήριο.

**** Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών τους στο στάδιο “Ελευθερία”, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω του Live Streaming που προσφέρει το Σωματείο μας.

Το Live Streaming προσφέρεται στην τιμή των 3 ευρώ. Για να παρακολουθήσετε τον αγώνα μέσω Live Streaming, κάντε είτε στο εικονίδιο “ΟΜΟΝΟΙΑ Live Streaming” που βρίσκεται κάτω από τις κεντρικές ειδήσεις της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας, είτε κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο https://webtv.cytanet.com.cy