Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το έχει και θα το πάρει

Το έχει και θα το πάρει

futsal-apoel-3-40


Το Αποέλ υποδέχεται σήμερα (20:30, Ελευθερία) η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κούλλη Μαυρουδή κατέβηκε από την κορυφή μετά από πολύ καιρό και θέλει να αποκαταστήσει την τάξη. Στο πλευρό της θα έχει τον έκτο παίκτη της, αφού θα εκτίσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε την επόμενη αγωνιστική.

Όπως δεν υπήρχε αμφιβολία από την μέρα που τους κερδίσαμε τον πρώτο γύρο, δεν υπάρχει ούτε τώρα: η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η διαφορά, καλύφθηκε κυρίως μέσω άλλων μεθοδεύσεων και σήμερα πρέπει να πάρουμε ξανά κεφάλι. Έχουμε την ποιότητα, έχουμε το χαρακτήρα, τώρα πρέπει απλά να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Ο Κούλλης Μαυρουδής δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα. Όπως προαναφέραμε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει μπροστά σε 2 περίπου χιλιάδες φίλους τους. Όλοι μαζί πρέπει να σπρώξουμε την ομάδα μας στο θρίαμβο, χωρίς να δώσουμε αφορμές για τιμωρία στο σωματείο. Ήδη έχουμε δεχθεί τιμωρίες αρκετών χιλιάδων και το τμήμα δεν αντέχει άλλες.