Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ας μας γίνει μάθημα για το μέλλον

Ας μας γίνει μάθημα για το μέλλον

futsal (53)


Μέσα σε 16 δευτερόλεπτα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε κάτι που έμοιαζε αδύνατο. Ισοφάρισε ένα παιχνίδι το οποίο έχανε με διαφορά δυο τερμάτων και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Χρειαζόταν μεγάλη μαγκιά, καρδιά και κότσια για να το καταφέρουν οι αθλητές μας, οι οποίοι αδικούνται από το σκορ, αφού έφτιαξαν και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Για να τα καταφέρουν όμως, χρειάζονταν πάνω από όλα χρόνο, τον οποίο αυτή τη φορά είχαν.

Την προηγούμενη φορά που αντιμετωπίσαμε τον αιώνιο, οι διαιτητές έκαναν σωρεία λαθών εναντίων μας. Ο κόσμος εκνευρίστηκε, το παιχνίδι διακόπηκε. Απέμενε 1,5 λεπτό και η ομάδα μας έχανε στο σημείο εκείνο με 1-2. Αν συνεχιζόταν ο αγώνας μπορεί να ισοφάριζε, μπορεί να γύριζε το ματς, μπορεί να έχανε και με 1-5. Δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν, γιατί το παιχνίδι διακόπηκε και δεν έγινε η μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή.

Χθες το βράδυ, ένας άλλος καραγκιόζης προσπάθησε να μας εκνευρίσει, ο τερματοφύλακας του Αποέλ Ευριπίδου. Ευτυχώς ο κόσμος έδειξε μεγαλύτερη συγκράτηση και ευτυχώς που οι υπόλοιποι στον πάγκο του Αποέλ δεν ήταν το ίδιο προκλητικοί. Ας μας γίνει όμως μάθημα για το μέλλον, πως πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, όσο κι αν μας προκαλεί οποιοσδήποτε. Στο γήπεδο δεν φοβόμαστε κανένα, η δύναμη τους είναι στο παρασκήνιο και τις δικαστικές.