Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβεβαιώνει την ΘΥΡΑ 9 ο Δημόπουλος

Επιβεβαιώνει την ΘΥΡΑ 9 ο Δημόπουλος

demopoulos_panayiotis590


Με γραπτή ανακοίνωση του ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Δημόπουλος επιβεβαιώνει πως έδωσε στη ΘΥΡΑ 9 αντίγραφο της προκύρηξης με την οποία οργάνωση αναλάμβανε την ευθύνη για την επίθεση στους διαιτητές, κάτι που ανέφεραν οι οργανωμένοι στην ανακοίνωση τους. Επιβεβαιώνει επίσης ότι λόγω της υγρασίας η πρώτη σελίδα σε αρκετά σημεία δεν ήταν ευανάγνωστη αλλά και ότι ο συντονιστής της ΘΥΡΑΣ 9 του είχε αναφέρει πως θα φωτοτυπήσει και θα δώσει και σε άλλους την προκύρηξη. Η ανακοίνωση:

«Μετά το τηλεφώνημα και τον εντοπισμό της προκήρυξης που αναλάμβανε την ευθύνη για δύο βομβιστικές επιθέσεις κατά του Συνδέσμου διαιτητών και του αυτοκινήτου διαιτητή, η Θύρα 9 διά του συντονιστή της Μάριου Αργυρού, μου τηλεφώνησε και ζήτησε αντίγραφο της προκήρυξης προκειμένου να τοποθετηθεί επίσημα ως Θύρα 9.

Αμέσως αποδέχθηκα το αίτημά τους και τον κάλεσα στο γραφείο μου στο MEGA όπου φωτοτύπησα και του παρέδωσα το αντίγραφο.   Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της υγρασίας η πρώτη σελίδα σε αρκετά σημεία δεν ήταν ευανάγνωστη, και προσπάθησα να τον βοηθήσω να την αναγνώσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο κ. Αργυρού την παρέλαβε και εξ όσων μου είπε θα την έδινε σε άλλους προκειμένου να «αποκρυπτογραφήσουν» τα επίμαχα μη ευανάγνωστα σημεία.   Τώρα αν το αντίγραφο που βρέθηκε στην οικία του ενός υπόπτου έχει σχέση με αυτό που παρέδωσα εγώ, αδυνατώ να το γνωρίζω…»