Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρώτη νίκη για τους U15

Πρώτη νίκη για τους U15

1


Μετά από 1 ισοπαλία και 2 ήττες, η ΟΜΟΝΟΙΑ U-15 ξέσπασε στον Απόλλωνα. Πιο κάτω τα όσα αναφέρει η σελίδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στο Facebook για τον αγώνα:

Πάνω στον Απόλλωνα ξέσπασε η ομάδα του Κυριάκου Χαιλή τον οποίο και συνέτριψε σε αγώνα που τελείωσε πριν από λίγο με το εκπληκτικό 5-1.
Τα προηγούμενα ατυχεί αποτελέσματα δεν πτόησαν την ομάδα μας η οποία σήμερα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά έχοντας στην διάθεση της όλους τους ποδοσφαιριστές της.
Δείχνοντας λοιπόν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο,”βροντοφώναξαν” πως είναι εδώ και θα διεκδικήσουν το καλύτερο μέχρι τέλους.
Η Ομόνοια προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Στάυρο Χριστοφόρου.Δεν πέρασαν μερικά λεπτά και ο Γίωργος Κακουλλής έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα μας.
Στην συνέχεια ο Απόλλων προσπάθησε να βγει μπροστά και μείωσε σε 2-1 έπειτα από έυστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Πριν κλείσει όμως το ημίχρονο ο Γιώργος Κακουλλής σημείωσε άλλα δυο τέρματα,φτάνοντας στο χατ-τρικ και δίνοντας στην ομάδα μας ασφαλές προβάδισμα 4-1 με την λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η Ομόνοια συνέχισε να είναι καλύτερη του αντιπάλου της και κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα πολύ ωραίο τέρμα με εκτελεστή αυτή την φορά τον Πέτρο Παναγιώτου που έγραψε το τελικο Ομόνοια-Απόλλων 5-1

ΟΜΟΝΟΙΑ (Κ.Χαιλής) : Κ.Λοίζου, Μ.Καουρτίσιης, Στ.Ιακωβου, Κλ.Κώστα, Χ.Κόκκινος, Ε.Χρυσοστόμου, Μ.Χαραλάμπους, Ι.Παναγή, Χρ.Καρατζιάς, Στ.Χριστοφόρου, Γ.Κακουλλής
(Αρτ.Μαυροφτής, Π.Παναγιώτου, Α.Μερακλής, Χρ.Φιλίππου, Α.Σαββα)