Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκησαν οι παίδες, αιώνια μάχη στους Νέους

Νίκησαν οι παίδες, αιώνια μάχη στους Νέους

FutsalU21-VSapoel (25)


Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η δράση στα Πρωταθλήματα φούτσαλ Παίδων U17 και Νέων U21. Οι πράσινες ομάδες ξεκίνησαν τη χρονιά με στόχο την πρωτιά στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του κυπέλλου, με τους Νέους να βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση του πρώτου, που είναι το πρωτάθλημα.

Νίκησαν οι Παίδες

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε διεξήχθη η 14η αγωνιστική στους Παίδες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει με  7-3 την Απελευθέρωση και να βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την 1η θέση. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 22 αγωνιστικές, έτσι έχει ακόμη δρόμο η ομάδα μας για να πλησιάσει την κορυφή όμως πρέπει να έχει τα ανάλογα αποτελέσματα. Στο χθεσινό παιχνίδι, οι πράσινοι του Όμηρου Ομήρου βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 0-1 όμως ξέσπασαν με πέντε γκολ σε 10 λεπτά, από το 20” μέχρι ο 28” και πέρασαν μπροστά με 5-1, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 5-2, αφού δέχθηκαν γκολ στο τελευταία λεπτό του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη με δύο γκολ για την ομάδα μας και ένα για τον αντίπαλο το σκορ έφτασε στο 7-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραραν οι Στέφανος Σάββα με 4 τέρματα, ενώ από ένα πέτυχαν οι Αλέξανδρος Μυλωνάς, Χρίστος Σκούφαρης και Αντρέας Κωνσταντίνου.

Αιώνιο ντέρμπι προσεχώς στους Νέους

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί αύριο στο Πολυπροπονητήριο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενεί το Αποέλ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Με τέσσερις μόνο αγωνιστικές να απομένουν και την ομάδα μας να βρίσκεται στην κορυφή με μόνο τρεις βαθμούς περισσότερους από τους διώκτες της η αγωνία είναι στο κατακόρυφο. Το Αποέλ ακολουθεί εντελώς διαφορετική πορεία αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση, κάτι που δεν πρέπει να λάβουν υπόψη τους οι παίκτες του τριφυλλιού. Αυτό καλούνται να κάνουν είναι να επιβληθούν του αντιπάλου έχοντας στο μυαλό τον αγώνα στον πρώτο γύρο και να μην σταματήσουν να τα δίνουν όλα στο παρκέ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το αιώνιο ντέρμπι θα διεξαχθεί αύριο στις 21:00 με διαιτητές τους Σταύρο Χατζηηπαναγή και Ιωάννη Λουκά.