Home SPORTS NEWS Ματς γιορτή στο «Άνφιλντ» (video)

Ματς γιορτή στο «Άνφιλντ» (video)

gerrardgame


Ξεχωριστό παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο «Άνφιλντ», με τους φίλους του Τζέραρντ να παίζουν κόντρα σ’ αυτούς του Γκάραχερ για φιλανθρωπικό σκοπό και να προσφέρουν «πλούσιο» θέαμα (2-2). Δυο γκολ με πέναλτι ο Τζέραρντ! Τα τέρματα για τους φίλους του Γκάραχερ οι Μπαλοτέλι και Ντρογκμπά. Θερμή υποδοχή σε Τόρες και Λουίς Σουάρες, μαγική πάσα από Ανρί!

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση οι φίλοι του Γκάραχερ προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Μάριο Μπαλοτέλι και Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Στίβεν Τζέραρντ ισοφάρισε για την ομάδα του με εκτελέσεις πέναλτι.
Να αναφέρουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν στο ματς Λουίς Σουάρες και Φερνάντο Τόρες και οι δυο παίκτες, που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λίβερπουλ αποθεώθηκαν…

Την παράσταση… έκλεψε και ο Τιερί Ανρί, φανερώνοντας το πλούσιο ταλέντο του με μία καταπληκτική πάσα, η οποία παραλίγο να καταλήξει σε γκολ.

Οι 11άδες στο 1ο ημίχρονο
ΤΖΕΡΑΡΝΤ: Μπραντ Τζόουνς (78′ Βιγκουρού), Άντονι Τζέραρντ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Ρίισε, Τσάμπι Αλόνσο, Νόλαν, Στίβεν Τζέραρντ, Μπάμπελ, Τζερόμ Σινκλέρ, Ανρί.
ΓΚΑΡΑΧΕΡ: Ρέινα, Φλάναγκαν, Κάραγκερ, Αρμπελόα, Μάρτιν Κέλι, Λούκας Λέιβα, Σέλβεϊ, Κιούελ, Ντάουνινγκ, Ντρογκμπά, Μπαλοτέλι.

Οι 11άδες στο 2ο ημίχρονο
ΤΖΕΡΑΡΝΤ: Μπραντ Τζόουνς, Γουόρνοκ, Γουίλιαμς, Νταν, Γκλεν Τζόνσον, Τσάρλι Ανταμ, Σπίρινγκ, Στίβεν Τζέραρντ (81′ Τεϊσέιρα), Μπάμπελ, Τόρες, Λουίς Σουάρες.
ΓΚΑΡΑΧΕΡ: Ρέινα (61′ Γκουλάσι), Κλισί, Κάραγκερ, Μορένο, Μάρτιν Κέλι, Λούκας Λέιβα (72′ Μαγκουάιρ), Νουν, Μπορίνι, Μπέλαμι, Λουίς Γκαρθία, Μπαλοτέλι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr