
Δύο μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας για τις ομάδες φούτσαλ και πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πρωταθλητές του φιλέ δίνουν τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στη δευτεραθλήτρια ΑΕΚ και θέλουν να κάνουν βήμα πρόκρισης στον τελικό. Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά το αιώνιο ντέρμπι δίνει άλλο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση εκτός έδρας με μοναδικό στόχο το “διπλό” που θα διατηρήσει τις ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος.


![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)
![Για μισό… πόδι [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/FASI1-238x178.jpg)
![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-238x178.jpg)



![Σόου στη Ψαθαρκά: Επικό σκηνικό με τραγούδι για τους δύο Άγγελους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ert43t34t-1-238x178.jpg)



