Home ΚΥΠΡΟΣ Μεγάλο πράσινο ενδιαφέρον στο τουρνουά Αγίας Νάπας

Μεγάλο πράσινο ενδιαφέρον στο τουρνουά Αγίας Νάπας

U15-Halkanoras (45)


Πράσινο ενδιαφέρον θα υπάρχει στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας, με περισσότερες από 300 ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή με 4.5000 παιδιά να δίνουν το παρών τους σε αυτή τη γιορτή του αθλήματος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει με 15 ομάδες και στοχεύει να κατακτήσει τίτλους.

Η ΚΟΠ στηρίζει το φετινό τουρνουά:

Με το μήνυμα πως πρόκειται για «μια γιορτή χαράς και ποδοσφαίρου, που ενώνει όλους τους εμπλεκόμενους στον τομέα των Ακαδημιών, σωματεία και ομάδες» οι διοργανωτές και οι εμπλεκόμενοι φορείς παρουσίασαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου τις λεπτομέρειες του 15ου διεθνούς Τουρνουά Αγίας Νάπας, που τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και του Δήμου Αγίας Νάπας.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 4 Απριλίου και ολοκληρώνονται την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, με τους τελικούς και τις απονομές.

Φέτος θα συμμετάσχουν 303 ομάδες από την Κύπρο και το εξωτερικό με πάνω από 4.500 παιδιά. Η φετινή διοργάνωση στηρίζει τον σύνδεσμο «Μοναδικά Χαμόγελα» ο οποίος βοηθά παιδιά με σπάνιες γενετικές παθήσεις.

«Είναι μια παιδική γιορτή από την οποία δεν μπορούσε να απουσιάζει η ΚΟΠ. Με 4.500 παιδιά το Τουρνουά Αγίας Νάπας κατατάσσεται στα μεγαλύτερα της Ευρώπης» είπε ο κ. Γιώργος Φαντάρος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.

«Απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Δήμο Αγίας Νάπας και τον δήμαρχο Γιάννη Καρούσο και την ΚΟΠ που έθεσε το τουρνουά υπό την αιγίδα της, σε μια νέα συνεργασία που ευελπιστούμε να επεκτείνουμε. Ευχαριστώ το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και την Σχολή ΠΑΣΚΑΛ που συνεργαζόμαστε για την στελέχωση με εθελοντές» ανέφερε ο κ. Χρίστος Κωνσταντίνου του Σωματείου Soccer World Cyprus, που για 15η χρονιά διοργανώνει το Τουρνουά με την επωνυμία «Ayia Napa Easter Youth Soccer Festival».

Η ΚΟΠ έθεσε υπό την αιγίδα της το Τουρνουά.