Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλά κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί

Καλά κάνουμε να είμαστε προσεκτικοί

kaz-kosmos-apoel270


Η πραγματικότητα είναι πως η φήμη υπάρχει περισσότερο από ένα μήνα, στους μπασμένους των της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μετά καλώς ή κακώς γράφτηκε υπό μορφή σπόντας. Και σήμερα ιστοσελίδα (protathlima.com) θεώρησε σωστό να κάνει τη φήμη δημοσίευμα, γράφοντας ότι ο Εστεμπάν Σατσέτι έχει κλείσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Από τη στιγμή που η φήμη υπάρχει και αναπαράγεται, δικαίωμα της ιστοσελίδας να κάνει ότι θέλει, δεν κρίνουμε αυτό. Καλά κάνουμε εμείς να είμαστε προσεκτικοί όμως.

Θα επαναλάβουμε αυτό που λέμε πάντα: καθημερινά στην ΟΜΟΝΟΙΑ προτείνονται δεκάδες παίκτες. Το τεχνικό τημ τους έχει στα υπόψην, όμως για την ώρα ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό. Δεν είναι της ώρας αυτά, σύμφωνα πάντα με όσα διαρρέουν από τον στενό κύκλο του κόουτς και πολύ καλά κάνουν. Το μυαλό όλων, είναι και πρέπει να είναι στο πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι και πώς θα παραμείνει ο κορμός αυτής της ομάδας και του χρόνου.

Χρειάζεται προσοχή από όλους μας. Καταρχάς από όσους έχουν πρόσβαση στο ποιοι προτείνονται και ποιοι πιθανόν όταν έρθει η ώρα να ενδιαφέρουν. Εννιά στις δέκα φορές οι διαρροές γίνονται από μάνατζερς και παίκτες, ας μην υπάρχει όμως εκείνη η μια φορά. Προσοχή όμως και από εμάς, τον κόσμο. Προσοχή στο τι ακούμε, τι φιλτράρουμε, τι αναπαράγουμε. Το μυαλό όλων μας πρέπει να είναι στο γήπεδο και μόνο.