Home ΚΥΠΡΟΣ Βασικοί θα είναι στο φιλικό των Ελπίδων Παναγή και Φιλιώτης

Βασικοί θα είναι στο φιλικό των Ελπίδων Παναγή και Φιλιώτης

elpidwn (2)


Δίνει απόψε το δεύτερο της φιλικό η Εθνική Ελπίδων, με αντίπαλο τη Ρουμανία στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Η Εθνική Κύπρου U21, που θα αγωνιστεί επί Ρουμανικού εδάφους, θα έχει στο αρχικό της σχήμα τους Παναγή και Φιλιώτη σίγουρα, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει μόνο τρεις αλλαγές και θέλει να δει τους δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγωνίζονται. Ο Παναγή δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο φιλικό με το Ισραήλ αφού βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής ανδρών, ενώ ο Φιλιώτης πέρασε λίγα λεπτά στον αγώνα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κονομής που ίσως βρεθεί και αυτός στο αρχικό σχήμα.  Η ενημέρωση από την ομοσπονδία:

Μετά το Ισραήλ νέες δύσκολες φιλικές εξετάσεις για την Εθνική Ελπίδων που βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής στην πόλη Targu Mures. Σήμερα στο Στάδιο «Trans – Sil» θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας που προετοιμάζεται επίσης για τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21. Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Ρουμανίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα με προπόνηση που έγινε χθες στις εγκαταστάσεις της Targu Mures.

Σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με το Ισραήλ στην Κύπρο, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής θα πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης. Συγκεκριμένα ο Λούκας Χατζηλούκας θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Κωνσταντίνο Παναγή, Ανδρέα Παναγιώτου και Φύτο Κυριάκου.

Μετά την εντός έδρας ήττα (2-4) από το Ισραήλ, οι νεαροί διεθνείς μας εμφανίζονται αποφασισμένοι να παρουσιαστούν με καλύτερο πρόσωπο και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ανάλογο αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Το φιλικό θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί απευθείας στη Ρουμανία από το Digi Sport 1 και στην Κύπρο από τη Cytavision.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν γύρω στις 2 χιλιάδες θεατές.

Η αποστολή της Εθνικής μας θα επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα της Τετάρτης.