Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψάχνει τις λύσεις σε δυο θέσεις

Ψάχνει τις λύσεις σε δυο θέσεις

pod-omonia-apoel215-kaiafas


Χωρίς τους Ρενάτο Μαργκάσα και Γιώργο Οικονομίδη θα παραταχθεί στο Στάδιο Αμμόχωστος η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή και ο Κώστας Καϊάφας ψάχνει τους αντικαταστάτες. Οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν το τελευταίο διάστημα αναντικατάστατοι, η ομάδα όμως πρέπει να παραμείνει ανεπηρέαστη. Επιλογές υπάρχουν, το θέμα είναι για τον κόουτς, να κάνει τις καλύτερες για να αποδώσει η ομάδα μας καλό ποδόσφαιρο.

Ξεκινάμε από το αριστερό μπακ. Στη θέση έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα πέραν του Μαργκάσα, οι Λεάντρο και Ράμος. Μπορούν να παίξουν εκεί επίσης οι Κυριάκου, Φιλιώτης, Χαραλάμπους. Ο Λεάντρο κρίνεται απαραίτητος για τον άξονα, οι Φιλιώτης και Χαραλάμπους δεν μετρούν τόσα αγωνιστικά λεπτά που να τους δίνουν πολλές πιθανότητες. Το πιο πιθανό λοιπόν, είναι είτε να ξεκινήσει ο Ράμος στο αριστερό άκρο και μπροστά του να επανέλθει στην εντεκάδα ο Κιρμ, είτε ο Χάρης Κυριάκου να μετατοπιστεί από το δεξιό άκρο στο αριστερό.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή και πάλι υπάρχουν επιλογές. Ο Γκουλόν ανεβαίνει και ο άξονας είναι η φυσική του θέση. Πιθανή χρησιμοποίηση του όμως σημαίνει πως θα πρέπει να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Λομπιανίτσε και να ξεκινήσει δεξιά ο Κυριάκου. Πιο πιθανό λοιπόν, είναι να μπει εντεκάδα στο πλάι του Λεάντρο, ένας εκ των Φυλακτού και Ρόντρι.