Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκες που επιβεβαιώνουν αλλαγή

Νίκες που επιβεβαιώνουν αλλαγή

kaz-kosmos-apoel223


Τον Ερμή αντιμετωπίζει την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ και η νίκη είναι μονόδρομος. Τους λόγους τους έχουμε αναλύσει ξανά και ξανά. Θα εκμεταλλευτούμε όλα τα άλλα αποτελέσματα και παράλληλα θα ανοίξουμε διάπλατα τον δρόμο της Ευρώπης, μιας και στο δεύτερο γύρο τους έχουμε όλους στο σπίτι μας. Υπάρχει όμως ακόμα ένας, ακόμα πιο σημαντικός που θέλουμε διπλό. Για να επιβεβαιώσουμε ότι κτίζεται ξανά στο DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η νοοτροπία της μεγάλης ομάδας.

Στα πέτρινα χρόνια του σωματείου μας, με τα πολλά οικονομικά προβλήματα, σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αναγκαστήκαμε να κάνουμε πολλές εκπτώσεις στα θέλω μας. Δεχθήκαμε ότι ο προϋπολογισμός μας θα πέσει κατακόρυφα, δεχθήκαμε πως στόχος δεν θα είναι το πρωτάθλημα, αλλά η σωτηρία. Κάθε εβδομάδα όμως που δεχόμασταν ήττα μας πείραζε, γιατί αλλιώς έχουμε μάθει. Με τον Καϊάφα στον πάγκο άρχισε να “πειράζει” και την ομάδα. Πλέον όλοι αντιλαμβάνονται πως κάθε εβδομάδα θέλουμε νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου και πως οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό.

Θέλουμε λοιπόν το διπλό, δεύτερο συνεχόμενο μετά από αυτό στην Ανόρθωση, για να επιβεβαιώσουμε πως στο DNA της ομάδας επιστρέφει η πεποίθηση πως “είμαι η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάω να πάρω το διπλό γιατί είμαι η μεγαλύτερη ομάδα”. Δύσκολη έδρα, αλλά είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν δεχόμαστε τίποτα άλλο από τη νίκη! Γιατί οι στόχοι επιβάλλεται να επιτευχθούν!