Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν δεν προλάβει ο Αντρέ…

Αν δεν προλάβει ο Αντρέ…

pod-derby-apoel-14-3-113


Απουσία από εκεί που δεν το περιμέναμε, προκύπτει όπως φαίνεται για τον Κυριακάτικο αγώνα. Ο Αντρέ Σκέμπρι προσβλήθηκε από ίωση και δεν προπονήθηκε χθες καθόλου. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει ούτε σήμερα να γυμναστεί με τους υπόλοιπους, πολύ δύσκολα θα έχει τις απαιτούμενες δυνάμεις για να βρεθεί στην εντεκάδα του Καϊάφα κόντρα στον Ερμή. Ο κόουτς έτσι είναι αναγκασμένος να ψάξει λύσεις.

Κιρμ ή Ράμος;

Ξεκινάμε με το πιο πιθανό σενάριο, τον Σκέμπρι να αντικαταστήσει ένας εκ των Κιρμ και Ράμος. Πιο πιθανός είναι ο Σλοβένος, τη στιγμή που ο Κριστοβάο όπως γράψαμε τις προηγούμενες μέρες, διεκδικεί θέση και στο αριστερό μπακ. Τριπλέτα μπροστά λοιπόν, οι Κιρμ, Ποτέ και Φοφανά.

Κοινή χρησιμοποίηση Ποτέ-Γκαρσία;

Το έχει ξαναδοκιμάσει στον πρώτο γύρο ο κόουτς, να παίξει 4-2-3-1 με τον Γκαρσία στην κορυφή και τον Ποτέ να έρχεται από τα άκρα. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν ήταν το καλύτερο, αφού ο Μίκαελ δεν ήταν το ίδιο επικίνδυνος. Το να χρησιμοποιήσει και τους 2 σε ένα 4-4-2 τώρα, είναι άλλη συζήτηση, αλλά πιθανή. Με δεδομένο ότι απουσιάζει και ο Οικονομίδης, δεν αποκλείεται να δούμε Ασσίς και Λεάντρο στον άξονα, Φοφανά και ένα εκ των Κιρμ-Ράμος στα φτερά και επιθετικό δίδυμο τους δυο προαναφερθέντες.