Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει να κάνει νέο άλμα

Θέλει να κάνει νέο άλμα

pod-ano-omo118


Κόντρα στην Ανόρθωση, είτε θα έκανε ένα βήμα προς τα μπροστά, είτε ένα μεγάλο άλμα προς τα πίσω. Αν έχανε θα έμενε 4 βαθμούς πίσω από το τέταρτο και 5 πίσω από τον τρίο, κάνοντας το έργο της πολύ δύσκολο για τη συνέχεια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φάνηκε συνεπής στην πρόκληση, κατέκτησε με το σπαθί της και με περιπετειώδη τρόπο ένα σπουδαίο τρίποντο και βλέπει τη συνέχεια πιο αισιόδοξα. Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα μπορεί να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για επίτευξη των στόχων της στο συγκεκριμένο θεσμό. Και καλείται να παρουσιαστεί ξανά έτοιμη.

Μέχρι να πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Στάδιο Αμμόχωστος, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί από τον Ερμή Αραδίππου, θα γνωρίζει τα αποτελέσματα των δυο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ-Αποέλ και Απόλλωνα-Ανόρθωσης. Πραγματικά, πέραν από νίκη της Ανόρθωσης, όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα βολεύουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν ο Αποέλ κερδίσει, έχει την ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΚ. Αν εκείνο το ματς εξέλθει ισόπαλο, μειώνεται η διαφορά από τη 2η θέση και πιάνει την ομάδα της Λάρνακας στην 3η. Αν κερδίσει η ΑΕΚ, τότε η διαφορά από τη δεύτερη θέση θα επιτρέπει όνειρα. Στο άλλο ματς, ο Απόλλωνας είναι ήδη μακριά. Θέλουμε νίκη του λοιπόν, για να απομακρυνθούμε από την Ανόρθωση που μας κυνηγά.

Έτοιμη για νέο άλμα λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ξαναλέμε, ένα από τα πιο αποφασιστικά. Έχουμε καλύτερη ομάδα από τον Ερμή, το ματς εξαρτάται από εμάς και αν εμφανιστούμε όπως πρέπει, την Δευτέρα τέτοια ώρα θα κάνουμε απολογισμό των κερδών.