Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το πρώτο βήμα για το τρεμπλ

Το πρώτο βήμα για το τρεμπλ

Volley-KypelloSalamina (26)


Η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει φέτος ξεπεράσει τον εαυτό της πολλές φορές! Πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία, πιο βαθιά από ποτέ στην Ευρώπη, πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της! Κύπελλα έχει κατακτήσει κι άλλα, τρεμπλ όμως ποτέ! Αν προσθέσει και αυτό το σιδερικό στην τροπαιοθήκη της, θα καταφέρει κάτι που πριν 2 χρόνια, πριν δηλαδή αναλάβει ο Σάββας Σάββα το τιμόνι, έμοιαζε με όνειρο που θα μείνει για πάντα ανεκπλήρωτο.

Για να τα καταφέρει πάντως, πρέπει να ξεπεράσει τον μοναδικό αντίπαλο που της έβαλε φέτος δύσκολα, την ΑΕΚ Καραβά. Η προσφυγική ομάδα πήγε να γίνει νέμεσις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού την κέρδισε 2 φορές, όμως στο τέλος έμαθε το μάθημα της αφού η ομάδα μας την ανάγκασε να συμμετέχει στο πάρτι τίτλου μες το σπίτι της! Σήμερα (19:00, Ελευθερία, Live Omonoianews.com) οι δυο ομάδες τα λένε ξανά στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στον τελικό!

Το ματς προφανώς δεν είναι εύκολο, οι ομάδες στο πρωτάθλημα μετράνε από 2 νίκες στους μεταξύ τους αγώνες και αυτό τα λέει όλα. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα και με τον κόσμο στο πλευρό της, μπορεί να κάνει σήμερα ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό! Στα χέρια της είναι και το θέλει το κύπελλο!