Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φώναξε παρόν και απλοποίησε τα πράγματα

Φώναξε παρόν και απλοποίησε τα πράγματα

pod-derby-apoel-14-3-52


Ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ο Αντρέ Σκέμπρι και προπονήθηκε χθες κανονικά. Φωνάζει λοιπόν παρόν και αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο, όπως στην περίπτωση του Γιωργαλλίδη (προπονήθηκε κανονικά και τελικά έμεινε εκτός με Ανόρθωση), ο Μαλτέζος θα είναι στην αποστολή και πιθανότατα στην εντεκάδα. Μια εντεκάδα που ισχυροποιείται αν όντως βρεθεί σε αυτήν ο Αντρέ.

Όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, αλλαγές θα έχουμε σε όλες τις γραμμές. Ο Καϊάφας αρέσκεται στις εκπλήξεις, ενώ είναι γνωστόν πως οι επιλογές του τεχνικού τημ, γίνονται πολλές φορές βάση του επόμενου αντιπάλου. Τα όσα γράφονται πιο κάτω λοιπόν, είναι πιθανόν μέχρι αύριο να ανατραπούν, για την ώρα όμως, μοιάζουν το πιο πιθανό σενάριο για τους πρώτους έντεκα που θα παραταχθούν στο στάδιο Αμμόχωστος.

Στον άσσο λοιπόν περιμένουμε το Γιωργαλλίδη. Τετράδα μπροστά του, τους Λομπιανίτσε, Ρούνιε, Γκουλόν, Ράμος (Κυριάκου). Στον άξονα Φυλακτού, Λεάντρο και επιτελικός ο Ασσίς, αν και θέση κτυπάει και ο Ρόντρι. Στα φτερά Σκέμπρι και Φοφανά έχουν το πρώτο λόγο και για τη κορυφή της επίθεσης, ο Μίκαελ Ποτέ.