Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σκέφτονται μόνο το Αποέλ!

Σκέφτονται μόνο το Αποέλ!

pod-ermis-omo-c-1


Η νέα εκτός έδρας νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε συνδυασμό με τις απώλειες των πρωτοπόρων, έφερε την ομάδα μας ιδιαίτερα κοντά σε Απόλλωνα, Αποέλ και ΑΕΚ. Φυσιολογικό ήταν να ανοίξει η όρεξη, ενώ θα συμφωνήσουμε με το Χριστόδουλο Χριστοδούλου πως έχουμε δυνατότητες για πολύ ψηλά. Για την ώρα όμως, το πρόγραμμα γράφει ημιτελικός κυπέλλου με το Αποέλ και μόνο εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας! Την Τετάρτη πρέπει να μπουν οι βάσεις για πρόκριση στο τελικό!

Τόσο καιρό λέγαμε και γράφαμε πως κάθε εβδομάδα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, κυρίως για λόγους συγκέντρωσης. Από τη μέρα που μπήκαμε στη διαδικασία των πλέι οφ, είναι τέτοια η φύση των αγώνων, που δεν έχεις πολυτέλεια να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο, όλα είναι ντέρμπι! Αυτό ειδικά της Τετάρτης, δεν είναι απλά ένα ντέρμπι! Είναι ημιτελικός, είναι αιώνιο, ίσως διασφαλίσει στο τέλος της ημέρας την Ευρώπη! Για αυτό ας το κερδίσουμε, ας βάλουμε γερά βάσεις πρόκρισης και μετά κάνουμε όνειρα και για το πρωτάθλημα.

Όλοι πάντως στην ομάδα δείχνουν να σκέφτονται μόνο τον ημιτελικό. Το τόνισε ο προπονητής, το τόνισαν Κιρμ και Γιωργαλλίδης, το επανέλαβε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας. Μακάρι να εμφανιστούν το ίδιο συγκεντρωμένοι και στο γήπεδο και μπορούμε να αισιοδοξούμε.