Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι πολλά τα ερωτηματικά

Είναι πολλά τα ερωτηματικά

pod-derby-apoel-14-3-75


Αν ο Θόρστεν Φινκ παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Ερμή, μάλλον θα απορεί τι ακριβώς είδε και τι ακριβώς θα συναντήσει την Τετάρτη. Ο Κώστας Καϊάφας κατάφερε να βάλει τον αντίπαλο του σε σκέψεις, αφού με συγκεκριμένες κινήσεις πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, θολώνοντας πλήρως τα νερά όσον αφορά την εντεκάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη. Οποιαδήποτε πρόθεση για σκάουτιγκ από το Φινκ, μάλλον θα πρέπει να ξεχαστεί.

Τι ακριβώς άλλαξε λοιπόν ο Καϊάφας; Καταρχάς τον άξονα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν Φυλακτού και Ρόντρι μαζί, αλλά και που έγραψαν συμμετοχή οι δυο μέσοι. Ο Οικονομίδης λογικά επιστρέφει την Τετάρτη, ποιος θα είναι όμως ο παρτενέρ του; Από κει και πέρα, αλλαγές είχαμε και στην άμυνα. Ο κεντρικός αμυντικός Γκουλόν έγινε δεκάρι, στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν Ούτσα και Ρούνιε, ενώ δεξί μπακ άλλο ένα φρέσκο πρόσωπο ο Μάριος Δημητρίου! Τέλος, εκτός εντεκάδας έμειναν οι Ασσίς και Σκέμπρι. Θα παίξουν τη Τετάρτη;

Θα αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, ότι κι αν επιλέξει την Τετάρτη ο Καϊάφας. Το σημαντικό βέβαια είναι όποιοι παίξουν να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Να βάλουν όλο τους το πάθος, να φάνε το γήπεδο με τα τρεξίματα τους και όλα θα πάνε καλά.