Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από σέντερ μπακ, επιτελικός!

Από σέντερ μπακ, επιτελικός!

pod-ermis-omo-c-48


Ότι ο θηριώδης Γκουλόν ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και έπαιζε κεντρικός αμυντικός μόνο κατά συνθήκη, το ξέραμε. Δεν βλέπουμε όμως κάθε μέρα ένα παίκτη να μετατοπίζεται από το κέντρο της άμυνας σε ρόλο επιτελικού! Κι όμως ο Γάλλος, διέπρεψε στη θέση, έδωσε την ασσίστ για το γκολ, έδειξε άλλη μια πτυχή του ταλέντου του!

Δεν ήταν μάλιστα μόνο στην ασσίστ επικίνδυνος. Κρατούσε με άνεση τη μπάλα, μοίραζε παιχνίδι, ενώ λόγω εκτοπίσματος και σωματικής δύναμης, σπάνια έχανε μονομαχία. Από κλέψιμο άλλωστε, ξεκίνησε και το γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το Ζάρκοβιτς πρώτα να χάνει τη μπάλα από το Γκουλόν και στη συνέχεια να μην μπορεί να τον τσαρτζάρει για να τον εκτοπίσει. Οι προπονητές λατρεύουν τους παίκτες που παίζουν πάνω από μια θέση και ο Γκουλόν μοιάζει με ελβετικό σουγιά!

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει να δούμε που θα παίξει την Τετάρτη. Στα παιχνίδια πρωταθλήματος με το Αποέλ είχε παίξει κεντρικός αμυντικός και τα πήγε καλά. Θα τον ξεκινήσει ξανά εκεί ο Καϊάφας για να εκμεταλλευτεί η δημιουργικότητα του από την πρώτη γραμμή, ή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του στον άξονα. Με δεδομένο πως επιστρέφει ο Ασσίς, επιτελικό δύσκολα θα τον δούμε.