Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ…»

«Γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ…»

futsal-train-14-10-4-koullis


Παρά τα πολλά εμπόδια που έβαλαν κάποιοι στην φουτσαλική μας ομάδα, ο προπονητής της ομάδας, Κούλλης Μαυρουδής, δηλώνει στην ιστοσελίδα μας πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για τον τίτλο, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό, τρεις στροφές πριν το φινάλε.

«Όσο υπάρχουν πιθανότητες, θα τις κυνηγήσουμε. Είναι πολύ δύσκολο με τον πόλεμο που δέχθηκε στη φετινή σεζόν η ομάδα μου να μπορέσω να πείσω τους παίκτες ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, όμως δεν θα σταματήσω να προσπαθώ», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Τρεις στροφές πριν το φινάλε και η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στο -4 από το Αποέλ, με τον αιώνιο να έχει μπροστά του δύο δύσκολες εξόδους (ΕΝΠ και Ανόρθωση) και ένα ντέρμπι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. «Έχουν μείνει τρία παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε 9 βαθμούς και αν ο αντίπαλος στραβοπατήσει σε ένα από τα δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια του, τότε θα πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό», δηλώνει ο Μαυρουδής.

 Είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε γι΄αυτό το σωματείο 

Ο πολυπρωταθλητής προπονητής της ομάδας μας, είναι περήφανος για τους παίκτες του και αυτό δεν αλλάζει εάν ο τίτλος τελικά δεν ρθει.

«Οι παίκτες μου από την αρχή της σεζόν δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ασχέτως εάν κάποιοι εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνουν υπερπροσπάθειες να μην πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά κι αυτό να μην γίνει, εμείς πάλε θα αγωνιζόμαστε, γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε γι΄αυτό το σωματείο και γι΄αυτόν τον κόσμο, και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας», είναι η καταληκτική του δήλωση.