Home SPORTS NEWS «Ταφόπλακα» στην Πάρμα

«Ταφόπλακα» στην Πάρμα

parmafans


Νέα… σφαλιάρα στην Πάρμα, με την χρεωκοπημένη ιταλική ομάδα να οδηγείται πιο… γρήγορα στην β’ κατηγορία! Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ουσιαστικά, καταδίκασε την Πέμπτη οριστικά την Πάρμα σε υποβιβασμό, αφού την τιμώρησε με (νέα) αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για ασυνέπεια στην καταβολή μισθών…

Η ομάδα της Εμίλια-Ρομάνια τέθηκε σε καθεστώς χρεωκοπίας τον προηγούμενο μήνα, με τους ποδοσφαιριστές της να παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της φετινής περιόδου. Συνεχίζει να μετέχει στο πρωτάθλημα, ούσα σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, προσπαθώντας να τηρηθεί ένα βιώσιμο πλάνο μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν και με την βοήθεια όλων των συλλόγων. Στα τελευταία της παιχνίδια κατάφερε και πήρε μάλιστα βαθμούς, κάνοντας και μια σούπερ έκπληξη με τη νίκη (1-0) κόντρα στη Γιουβέντους.

Με τη νέα τιμωρία η Πάρμα μετρά πια μόλις 12 βαθμούς, δηλαδή 17 λιγότερους για να βρεθεί μία θέση πάνω από τη 18η που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Η εκπληκτική ομάδα της δεκαετίας του 1990 διάγει «μαύρες ημέρες» λόγω της κάκιστης οικονομικής διαχείρισης που έτυχε από τις διοικήσεις των τελευταίων βαθμών.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr