Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Κι’ όμως είμαστε ακόμα εδώ

Αναγνώστης: Κι’ όμως είμαστε ακόμα εδώ

opinion


Χαιρετίζω τους απανταχού Ομονοιάτες.

Φεύγοντας από το γήπεδο μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ενώ άκουγα στο background το ραδιόφωνο να λέει για το ματς, άρχισα και σκεφτόμουν διάφορα και συγκεκριμένα πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε.

Εξηγώ. Πολλοί, η πλειοψηφία θα έλεγα, θεωρούσε/θεωρεί την ΟΜΟΝΟΙΑ τελειωμένη. Πολλές φορές την αμφισβητήσαμε οι ίδιοι της οι οπαδοί, πολλές φορές κατηγορήσαμε παίκτες και προπονητή ότι σπιλώνουν το όνομα της, τεχνική ηγεσία, διοίκηση κτλ.

Φέτος όπως και τις τελευταίες 2-3 χρονιές τα πράγματα είναι τραγικά και η ομάδα διεκδικούσε μια θέση στην 6άδα…

Και όμως φίλοι μου. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και δεν μιλώ για αριθμό οπαδών. Τέλειωσε το ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλων, μετά από 30 βασανιστικές αγωνιστικές, μετά από ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και βρισκόμαστε στο -3 από την κορυφή; Το σκέφτηκε κανείς αυτό; Περάσαμε τα πάνδεινα αυτό όλο τον καιρό και βρισκόμαστε στο -3!! Αν αυτό δεν δείχνει το μεγαλείο μας τότε δεν ξέρω τι το δείχνει. (ναι γνωρίζω οτι τώρα είμαστε στο -5, λέω τι σκεφτόμουν).

Είμαστε όντως τελειωμένοι; ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΝ με τόσα προβλήματα, οικονομική καταστροφή, από τα χαμηλότερα budget, αλλαγές προπονητών, αλλαγές παικτών, αλλαγές διοίκησης βρισκόμαστε στο -3 σκεφτείτε που θα ήμασταν αν δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα με όποιες προεκτάσεις μπορεί να έχουν, αν δεν χάναμε τόσα ματς άδικα,αν αν αν.. Ποια άλλη ομάδα αν βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση θα κυνηγούσε τίτλο; Κ-Α-Μ-Ι-Α.

Γι’αυτό συνεχίστε να πιστεύετε στην ομάδα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν θέλαμε θα μπορούσαμε ΕΥΚΟΛΑ να ήμασταν πολύ μπροστά από τους άλλους ειδικά φέτος. Η ιδέα της ομάδας μας, η ιστορία, το όνομα δεν πεθαίνει ποτέ!

ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.