Home TOP NEWS Ποιο ρόλο θα δώσει ο κόουτς στο Γκουλόν;

Ποιο ρόλο θα δώσει ο κόουτς στο Γκουλόν;

kosmos-apollwn (238)


Δίχως καμιά αμφιβολία, η απουσία του Ερόλ Γκουλόν ήταν αισθητή στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Απέναντι σε μια ιδιαίτερα πειθαρχημένη αντίπαλο, με πολύ κοντινές γραμμές, έλειπε ο ποδοσφαιριστής που θα κουβαλούσε τη μπάλα μέχρι τη μεσαία γραμμή, διασπώντας την πρώτη ζώνη άμυνας. Ο Γάλλος επιστρέφει, το ματς έχει όμως πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πώς θα τον αξιοποιήσει ο Καϊάφας;

Μια σκέψη είναι να τον διατηρήσει στο κέντρο τη άμυνας. Πριν μείνει εκτός λόγω τιμωρίας, έδειχνε να δένει με τον Ιβάν Ρούνιε, ενώ και οι δύο μπορούσαν να ξεκινήσουν παιχνίδι από πίσω. Λόγω ύψους συνέθεταν ένα πανίσχυρο δίδυμο στο υψηλό παιχνίδι και γενικά ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θέση. Το Αποέλ διαθέτει Τζεμπούρ μπροστά και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα.

Από την άλλη, με την απουσία του Λάνιγκ, ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Γκουλόν στον άξονα θα δώσει πλεονέκτημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε ύψος και δύναμη. Ο Γκουλόν ξέρει επίσης πολλά καντάρια μπάλα και μπορεί αν βοηθήσει στο κράτημα της και την οργάνωση του παιχνιδιού. Εκείνο που για την ώρα αποτελεί μυστήριο, είναι αν διαθέτει τα τρεξίματα για να αντεπεξέλθει στο χώρο σε ένα τόσο δυνατό ματς. Θα δούμε το Σάββατο πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο κόουτς.